Corona sneltest Groningen

Gepubliceerd op: 26-10-2020 om 13:21 uur

Betrouwbare corona snel test nu ook in Groningen!

Vanaf donderdag 22 oktober is de Covid-19 snel-test straat op de Stettinweg 22 in Groningen geopend. Door de lange wachttijden bij de GGD is dit voor veel mensen en ondernemers een interessant oplossing in deze moeilijke periode. Het gaat om een professionele test locatie van Huisartsen Praktijk de Goed Gezond Groep en we hebben test faciliteiten in Wilnis, Het Gooi, Amersfoort, Zoetermeer en Lelystad. Daar komt Groningen vanaf deze week dus bij.

U kunt 7 dagen per week terecht bij onze snel test straat en ontvangt van ons de uitslag binnen 15 minuten per e-mail. Deze mail bevat een PDF in het Nederlands, Engels en Duits met een stempel en handtekening van onze huisarts. Hierdoor kun u met dit document (binnen 48 uur) naar alle landen in de Europese Unie reizen. Bij de GGD zijn de wachttijden lang, zeker hier in Groningen.

Voor bedrijven en/of particulieren resulteert dit in ongewenste tijdsverspilling en productiviteitsverlies, want hoe de procedure ook verloopt, u verliest dagen voordat u de juiste beslissing kunt nemen. Onder supervisie van de Goed Gezond Groep bieden wij de Abbott snel test aan, waarmee u of uw medewerker binnen 15 minuten weet of er sprake is van een infectie met Covid-19.
Deze test is door de Nederlandse overheid goedgekeurd en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt.
De kosten zijn 120 euro ex btw.

Aanmelden kan al via de website www.coronasneltestgroningen.nl

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen.
Jeroen Bakker
E: info@coronasneltestgroningen.nl
T +31 6271228426