Afstudeerplaats gezocht

Gepubliceerd op: 12-11-2020 om 14:44 uur

Patrick Mors ziet zijn toekomst in de exportwereld en is daarom op zoek naar een afstudeerplaats. Wellicht kan Patrick iets voor een van onze leden betekenen.

Hieronder zijn motivatie:

Patrick Mors
Trompsingel 5-5
9724 CX Groningen

Groningen, 04-11-2020

Betreft: motivatiebrief voor een afstudeervraagstuk

Geachte heer/mevrouw,

Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren op de mogelijkheid of een organisatie/bedrijf een interessant vraagstuk op het gebied van Facility management voor mij heeft liggen.

Ik volg de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool te Groningen. In het kader van deze opleiding ben ik opzoek naar een afstudeervraagstuk, vanaf februari 2021.In mijn afstudeeropdracht zou ik me graag willen verdiepen in een met u nader te bepalen onderwerp op het gebied van Facility Management.

Mijn naam is Patrick Mors. Ik ben drieëntwintig jaar jong, zit vol ambitie en heb een breed interesseveld. Als persoon en als collega neem ik mijn verantwoording, ben ik sociaal, betrouwbaar, flexibel en streef ik naar het maximale resultaat Gedurende mijn werktijd ben ik erg enthousiast en hulpvaardig en dat zijn twee eigenschappen die zeker van pas zullen komen bij het schrijven van een adviesrapport binnen uw organisatie.

Gedurende de opleiding ben ik met verschillende theoretische aspecten van Facility Management in aanraking gekomen. Hierdoor heb ik kennis opgedaan op het gebied van procesoptimalisatie, entrepreneurship, kwaliteitsmanagement, eventmanagement en het schrijven van meerdere adviesrapporten. Bij de Minor inkoopmanagement heb ik samen met een studiegenoot een adviesrapport aan TKP overhandigt. TKP is een pensioenuitvoeringsorganisatie in Groningen. Hierbij deden wij onderzoek naar de optimalisatie van duurzaamheid gericht op het inkoopbeleid. Naast dat het onderzoek is afgerond met een 8.5, waren wij ook verkozen tot de winnaars van de Nevi Purchase Promise Award.

Ik heb mezelf ingelezen in de exportwereld en het lijkt mij een aansprekende branche waarvoor ik graag een adviesrapport wil schrijven. Het zou fantastisch zijn als ik middels een afstudeervraagstuk een bijdrage aan de organisatie kan leveren. Mijn interesses liggen vooral bij de gebieden export, inkoop/aanbesteden, procesoptimalisatie, vastgoed/makelaardij en COVID-19 vraagstukken. Uiteraard sta ik er ook altijd voor open om een gebied te onderzoeken waar belang bij is vanuit uw kant.

Ik hoop dat ik u door middel van deze brief heb kunnen overtuigen van mijn enthousiasme.  Daarnaast zou ik uiteraard met alle plezier mijn sollicitatiebrief mondeling (digitaal) nader willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Patrick Mors

CV Patrick Mors