Afstudeerplaats gezocht

Gepubliceerd op: 6-05-2020 om 14:40 uur

Homayon Nore is op zoek naar een afstudeerplaats. Hieronder vindt u zijn oproep en zijn CV.

Mijn naam is Homayon Nore en ik studeer International Business and Languages op de Hanzehogeschool te Groningen. Momenteel ben ik opzoek naar een internationaal bedrijf waar ik mijn afstudeerscriptie over kan schrijven.

Ik ben zelf de meest geschikte kandidaat voor internationale bedrijven, omdat ik een internationale opleiding volg. Daarnaast heb ik zowel in het buitenland gestudeerd en stage gelopen. Ik ben: sociaal, een doorzetter, ondernemend ingesteld,  heb veel zelfvertrouwen en ben ontzettend leergierig.

Ik heb geen specifieke branche, waar naar ik opzoek ben. Ik vind alles goed, zolang het maar geen IT bedrijf is of een bedrijf met een gecompliceerd technologisch product of dienst.

Mijn intentie is niet om morgen al gelijk op de stoep te gaan. Wat ik zelf zal willen is wanneer de coronacrisis is ingedampt gaan beginnen, maar helaas weet niemand wanneer dit gebeurt.De periode wanneer ik moet starten is vanaf september 2020 en duurt tot februari 2021. Echter mag ik ook vooruit werken wanneer ik een afstudeerbedrijf heb.

CV Homayon Nore