Airmeet Zakendoen in Latijns Amerika

Gepubliceerd op: 21-06-2022 om 20:38 uur

Wil je nieuwe markten verkennen in Latijns-Amerika? Of heb je er al interessante kansen gezien voor je bedrijf en wil je meer weten?

Schuif dan op donderdagmiddag 30 juni a.s. om 15:00 uur (Nederlandse tijd) virtueel aan bij de directeuren van de NL Business Hubs in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Mexico en Panama. In 1-op-1 videogesprekken van een kwartier kan je je laten informeren over je zakelijke kansen of vragen stellen over je land(en) naar keuze. En met goede voorkennis en contacten verhoog je je kansen op succes!

Latijns-Amerikaanse markten zijn groeimarkten en bieden volop kansen voor Nederlandse bedrijven. Wist je bijvoorbeeld dat Nederland in vier van bovengenoemde landen in de top-5 van buitenlandse investeerders staat? (Brazilië, Colombia, Mexico en Panama). Verder bieden de handelsverdragen met de EU diverse voordelen voor exporteurs van goederen en diensten.

De gesprekken zijn gratis en worden georganiseerd via de online applicatie Airmeet (geen installatie nodig). Schrijf je hier in (wees er snel bij want vol = vol).

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op 30 juni! De virtuele mojito of caipirinha doen we erbij! 😉