Bedrijvendag Buitenland Netwerk

Gepubliceerd op: 14-06-2022 om 20:02 uur

Woensdag 29 juni
10.00 – 18.00 uur

Bent u op zoek naar een zakenpartner in het buitenland? Of wilt u meer weten over lokale markten of sectoren? Bezoek dan de Bedrijvendag Buitenlandnetwerk op 29 juni. Lokale experts van de ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) informeren u over de economische situatie en kansen in hun land. Zij helpen u graag om uw internationale droom waar te maken.

Onze lokale handelsmedewerkers weten als geen ander hoe de markt in hun land in elkaar zit. Ook hebben zij goede kennis van de verschillende sectoren. Zij spreken de taal van het land en begrijpen de zakencultuur. Kortom, een uitstekend klankbord voor uw ideeën en internationale business strategie! Tijdens deze bedrijvendag maakt u nieuwe contacten of versterkt u al bestaande banden.

Informatiemarkt

Naast de 1-op-1-gesprekken wordt er op de Bedrijvendag een Informatiemarkt gehouden. Daar zijn  ook adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) aanwezig om u te informeren.

Netwerkreceptie

We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Hier kunt u in een ontspannen omgeving in contact komen met collega-ondernemers, medewerkers van handelsbevorderende organisaties, ministeries, en partners uit het Netwerk Internationaal Ondernemen.

Aanmelden en kosten

Meld u nu aan. Dat kan tot uiterlijk 26 juni 2022. Het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Bij aanmelding kunt u maximaal 6 gesprekken per bedrijf aanvragen.

Deelname is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.