Business Meets University | Innovatie & Transformatie

Gepubliceerd op: 15-10-2018 om 21:36 uur

Datum: Donderdag 14 december 2018, 14:00-18:30 uur
Locatie: Faculteit Economie en Bedrijfskunde, Kapteynborg Zernike Campus
Programma: zie hieronder
Deadline business case: 1 november (via webform hieronder)

De wereld wordt steeds complexer en veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Digitalisering en de transformatie naar duurzaamheid maken alles anders voor bedrijven en hun klanten. Zonder innovatie kan een bedrijf moeilijk overleven. De toekomst doet een beroep op uw interne creativiteit als ondernemer en vraagt om externe verbinding, juist voor het MKB.

Op 14 december bent u als MKB ondernemer van harte welkom voor een nieuwe editie van Business Meets University, deze keer gericht op Innovatie en Transformatie. Tijdens dit evenement maakt u actief kennis met relevante expertise van wetenschappers en kunt u sparren met studenten over een vraagstuk dat speelt in uw eigen organisatie. Meld u aan voor het evenement en geef aan welke workshops u wilt volgen.

Dien een case in
Naast aanwezigheid bij het event, kunt u er tevens voor kiezen vooraf een vraagstuk in te dienen, waar onze studenten samen met u mee aan de slag gaan. Met de laatste kennis en een frisse blik geven zij u als ondernemer nieuwe inzichten; inzichten die kunnen leiden tot innovatie.

Wilt u bijvoorbeeld een product vernieuwen, of een nieuwe dienst ontwikkelen? Wilt u een andere doelgroep benaderen, of beter gebruik maken van (social) media? Of wilt u zich gewoon laten inspireren door de volgende generatie professionals? Dien voor 1 november uw case in, dan nemen we graag contact met u op.

Kijk voor meer informatie over dit evenement op de website van de RUG.