Collectieve vakbeursdeelname voor Startups naar de CES met Startup Delta Special Envoy ZKH Prins Constantijn van Oranje

Gepubliceerd op: 20-07-2018 om 07:44 uur

Bent u een innovatieve techstart-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-techproducten? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar de Consumer Electronics Show (CES) van 8 t/m 11 januari 2019.

Nederland presenteert zich op de CES met een Holland Paviljoen met ruimte voor startups. De beursdeelname richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse startups  op de Amerikaanse markt.

Voor welke Startups?
Als startup bent u actief in een van de vele tech gebieden die vermeld staan op de CES website. Ieder jaar kiest beursorganisator Consumer Technology Association (CTA) daarbinnen een aantal thema’s, die extra belicht worden in o.a de mediacampagnes die voorafgaand aan de CES op globale schaal worden uitgevoerd. Voor 2019 heeft de CTA voor de CES als specifieke thema’s gekozen: Tech4Good, Sports Technology, Robotics & AI, Resilient Cities, Enterprise marketplace (B2B), Ecommerce en Women in Tech. Daarnaast komen ook startups in aanmerking die technologieën vertegenwoordigen waarin Nederland op internationale schaal ook excelleert, buiten de jaarlijkse thema’s van CTA.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u voldoen aan de voorwaarden die de beursorganisator Consumer Technology Association (CTA) aan deelnemende bedrijven stelt, meer informatie is op de site van de Consumer Electronics Show (CES) te vinden. Startup Delta coördineert de aanmelding voor de selectieprocedure van CTA. Als u aan deze inzending wilt deelnemen, kunt u contact opnemen met Leonie Timmermans, 06 – 5344 2920, leonie@startupdelta.org. Er is ruimte voor maximaal 50 startups.

Aanmelden:Meld u aan voor deze missie. De aanmelding sluit op 20 augustus 2018
Kosten:Kijk op de RVO-website voor de kosten, procedure en de voorwaarden.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze beursdeelname in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, Startup Delta en het CG San Francisco.

Contact:Wilt u meer informatie over deze missie neem dan contact op met Leonie Timmermans, 06 – 5344 2920, leonie@startupdelta.org of Jos van der Sluijs, 06 – 3196 4728, jos.vandersluijs@rvo.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van RvO.