Dutch – Colombian Business Matchmaking Forum

Gepubliceerd op: 27-05-2021 om 10:49 uur


Op zoek naar nieuwe afzetmarkten? Kijk eens naar Colombia!

Grijp je zakelijke kansen tijdens het Business Matchmaking Forum

De handelsrelaties tussen Nederland en Colombia zitten al jaren in de lift. Nederlandse MKB-bedrijven in sectoren als agrifood, transport & logistiek en life sciences & health hebben succesvol de stap gezet. Niet voor niets is Nederland inmiddels de derde buitenlandse investeerder in het land. Met het ondertekenen van het Belastingverdrag tussen beide landen wordt aan deze goede relaties een belangrijke impuls gegeven. Het Holland House Colombia organiseert daarom op 22 en 23 juni een nieuwe editie van het Dutch-Colombian Business Matchmaking Forum.

Dit evenement is specifiek ontworpen om Nederlandse MKB-ondernemers succesvol de stap te laten zetten naar afzet in Colombia, zonder dat reizen daarvoor nodig is. Ben jij een Nederlandse exporteur op zoek naar mogelijke afnemers of distributeurs in Colombia? Of een innovatieve ondernemer met interesse in samenwerking met Colombiaanse partners? Via de één-op-één digitale matchmaking ben je verzekerd van de juiste contacten.

Deze editie staat open voor alle Nederlandse bedrijven, maar focust zich met name op de volgende sectoren:

  • Agro (technologie) & Food Retail
  • Circulaire economie
  • Maritieme technologie

Hoe werkt de matchmaking?

Na aanmelding, neemt het team van Holland House Colombia contact op om via een intake jouw online bedrijfs- en samenwerkingsprofiel op te stellen. Dit geeft informatie over jouw organisatie en de partners (importeurs, distributeurs, agenten, enz.) of klanten/opdrachtgevers die je zoekt.

Op basis van dit profiel en jouw specifieke doelstellingen en wensen, worden de juiste Colombiaanse organisaties geïdentificeerd, geselecteerd en ingepland voor uw individuele en op-maat-gesneden matchmaking programma.

Op 22 en 23 juni vinden de geplande afspraken plaats via het online platform. Minimaal voer je 6 gesprekken met gekwalificeerde leads. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Digitale showcase van jouw bedrijf tijdens het event

Voorafgaand aan de matchmaking wordt er door RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) een digitale showcase ontwikkeld om diverse Nederlandse sectoren breed onder de aandacht te brengen van relevante Colombiaanse bedrijven. Jouw bedrijf komt in aanmerking om hierin opgenomen te worden. De uiterste aanmeld datum is 28 mei. Er kunnen maximaal 30 Nederlandse bedrijven meedoen.