Economische missie naar Vietnam

Gepubliceerd op: 7-02-2019 om 06:00 uur


Economische missie naar Vietnam met minister-president Mark Rutte, minister Cora van Nieuwenhuizen en directeur-generaal Marjolijn Sonnema van 7 tot en met 12 april 2019.

Wilt u zakendoen in Vietnam of bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van zondag 7 tot en met vrijdag 12 april mee met de economische missie naar Vietnam.

Deze missie is in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, minister van Infrastructuur en Water Cora van Nieuwenhuizen en directeur-generaal Agro en Natuur, Marjolijn Sonnema. Zakelijk missieleider is de voorzitter van VNO-NCW, Hans de Boer.

Voor wie?
Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren:

– Water
– Land- & Tuinbouw
– Logistiek
– Offshore Windenergie

Deelname staat ook open voor bedrijven en kennisinstellingen die eerder hebben deelgenomen aan een missie naar Vietnam met een bewindspersoon en hier door deelname aan deze missie opvolging aan willen geven.

Kijk op de landenpagina voor meer informatie over Vietnam en het zakendoen met dit land.

Programma
Het programma bevat voor elke sector diverse onderdelen, zoals:
– (individuele) matchmaking
– Holland Trade Dinner
– netwerkevenementen
– bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
– sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)gistiek

Aanmelden: Aanmelden kan tot en met maandag 25 februari 2019.
RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd om zich aan te melden.
Kosten: Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal twee deelnemers). Bij meer dan twee deelnemers per organisatie betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer meldt zich apart aan.

Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten in het kader van individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Karin Schipper, Karin.schipper@rvo.nl

Klik hier voor meer informatie.