Ga naar de inhoud

Nazomerborrel

Nazomerborrel

Nazomerborrel

door
136 136 mensen hebben dit evenement bekeken.

Zoals gebruikelijk sluiten we ook dit jaar de vakantieperiode af met onze nazomerborrel. U bent op 25 september van harte uitgenodigd bij exportclublid Housewood. Dit bedrijf is gevestigd op het Suikerterrein in Groningen.

In 2008 besloot de Suikerunie om de vestiging in Groningen te sluiten. Dit vanwege het besluit van de Europese Unie om de productie van suiker te verminderen. Door deze sluiting kwam er een groot bedrijventerrein braak te liggen. Inmiddels is er alweer een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid op dit terrein.

De ontwikkeling van het huidige Suikerterrein is gebaseerd op het concept dat PloegID3 in 2014 lanceerde. Doel was het realiseren van een laboratorium voor de stad: een plek voor experiment en creativiteit, waar kan (en gebeurt!) wat elders niet mogelijk is. Er is een grote verscheidenheid aan activiteiten, zoals bedrijven, onderwijs, recreatie etc. De moeite waard om eens te bekijken.

Tijdens onze nazomerborrel krijgt u een rondleiding over het terrein en ziet u welke (internationale) bedrijven en kunstenaars hier gevestigd zijn. Na deze wandeling gaan we de inwendige mens verzorgen door middel van een barbecue in ‘De Huiskamer’.

Programma
17:00 uur: Ontvangst
17:15 uur: Opening door Jan Jacob Hilberdink en Tymen Boon van Housewood, gevolgd door een rondleiding over het terrein
18:30 uur: Nazomer Barbecue
20:00 uur: Einde

We hopen u na de zomervakantie te zien bij onze nazomerborrel bij Housewood. Graag tot dan.

Om je te registreren voor deze gebeurtenis e-mail je gegevens naar info@exportclubnoord.nl

Registreer met behulp van webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

 

Datum en tijd

25-09-2024 / 17:00 aan
25-09-2024 / 20:00
 

Einddatum registratie

24-09-2024

Share With Friends