Bedrijfsbezoek Medusa Radiometrics – Thema Logistiek

Datum:
24-11-2022

Tijd:
16:00-18:00

Locatie:
Medusa Radiometrics
Skagerrak 26
9723JR Groningen
Nederland

Kaart wordt geladen...
Beschrijving:

Iedere ondernemer die internationaal zaken doet ondervindt waarschijnlijk hinder van de logistieke perikelen waar we momenteel mee te maken hebben. Dit raakt ons allemaal. Aan de hand van Hebe Jager van Grodal Expeditie BV uit Veendam gaan we graag met u in gesprek hierover.

Medusa Radiometrics deponeerde eerder een vraag over dit onderwerp in de groepsapp van Exportclub Noord. Daaruit voortvloeiend zijn we bij Medusa uitgenodigd om een bedrijfsbezoek te organiseren met daaraan gekoppeld het thema ‘Logistiek’.
Medusa is gevestigd in Groningen en produceert en levert wereldwijd gamma spectrometers, waarmee de radioactieve straling van de bodem gemeten kan worden, wat vervolgens iets zegt over de samenstelling van die bodem. Deze scans worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt.  Han Limburg gaat ons in meer detail vertellen wat dit precies inhoudt, gevolgd door een rondleiding.

Daarna gaan we onder het genot van een hapje en een drankje in gesprek over het onderwerp logistiek en de mogelijke problemen waar je als exporteur in deze tijd tegenaan loopt.

Programma:
16.00 uur Ontvangst
16.10 uur Opening door Jan Jacob Hilberdink
16.15 uur Bedrijfspresentatie/rondleiding door Han Limburg
17.00 uur Presentatie logistieke perikelen door Hebe Jager/Grodal Expeditie BV
17.15 uur In gesprek over het thema ‘Logistiek’
18.00 uur Einde

Er is plaats voor maximaal twintig personen en we behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. We zien u graag op donderdag 24 november bij Medusa.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.