Exportontbijt

Datum:
04-04-2019

Tijd:
08:00-09:30

Locatie:
Zernike Campus, Duisenberg Gebouw
Nettelbosje 2
9747 AE Groningen
Nederland

Kaart wordt geladen...
Beschrijving:

Op donderdag 4 april zijn we te gast bij de Rijksuniversiteit Groningen voor het Exportontbijt.
De RUG is wereldwijd actief in alle continenten. Zij hebben studenten over de gehele wereld en deze studenten worden als onderdeel van de studie ook over de hele wereld ingezet.

De RUG heeft een samenwerking met meer dan 200 internationale universiteiten en met diverse bedrijven en ook met hun alumni kringen wereldwijd. De RUG informeert onze leden dan ook graag over hoe internationaal zij zijn. Tijdens deze ontbijtsessie wordt u verteld wat u kunt doen als u concrete vragen heeft over een bepaald land of een bepaald thema.

Ook biedt de RUG de mogelijkheid aan MKB bedrijven om met hem samen te werken waarbij studenten concreet voor deze bedrijven aan de slag gaan. Hiervan zal een aantal mooie praktijkvoorbeelden worden benoemd.

Tijdens een oer-Hollands ontbijt neemt Wijnand Aalderink,Director Career Services and Corporate Relations, u mee in de wereld van deze Universiteit. Zeer interessant om eens binnen te kijken.

Programma:
08.00 uur: Opening door Diederik Binnema, voorzitter
08.10 uur: Presentatie door Wijnand Aalderink: wat kan de RUG betekenen voor het (Noordelijk) MKB aan de hand van video’s, voorbeelden etc.
08.40 uur: Ervaringsdeskundige(n); MKB-er en student over wat en hoe en welke toegevoegde waarde voor de MKB-er en ook voor de RUG
09.10 uur: Plenaire sessie: Welke vragen leven er bij het noordelijk MKB en waarin kan de RUG behulpzaam zijn
09.30 uur: Einde bijeenkomst
Kortom interessante onderwerpen om tijdens het ontbijt over van gedachten te wisselen.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.