Grenzeloos ondernemen in een dynamische wereldeconomie/Bedrijfsbezoek Zuidberg Ens

Datum:
05-04-2023

Tijd:
15:00-18:30

Locatie:
Zuidberg
Buitenveld 5
8307DE Ens
Nederland

Kaart wordt geladen...
Beschrijving:

Bijeenkomst met rondleiding bij Zuidberg: grenzeloos ondernemen in een dynamische wereldeconomie

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij een bedrijf met veel ervaring in internationaal ondernemen? Meld je aan voor de bijeenkomst met een rondleiding bij Zuidberg op woensdag 5 april 2023. Zuidberg is een familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve producten voor eindgebruikers ontwikkelt en produceert in meer dan 42 landen. Ontmoet andere ondernemers die interesse hebben in internationaal zakendoen en laat je inspireren door gastsprekers Teeuwe Mevissen van RaboResearch en Gert Leusink van Zuidberg Group of Companies. Meld je hier aan voor de bijeenkomst met rondleiding bij Zuidberg.

Voor wie?
Doe je zaken over de grens? Wil je starten met internationaal ondernemen of heb je hier interesse in? Dan is dit event interessant voor jou.

Programma
15.00 uur: Inloop
15.30 uur:Welkom door Jeroen Zuidberg, directeur Zuidberg Group of Companies
15.35 uur: Presentatie RaboResearch, Teeuwe Mevissen, senior macro strateeg bij RaboResearch Global Economics & Markets
16.00 uur: Rondleiding
17.00 uur: Presentatie Zuidberg, Gert Leusink, business controller Zuidberg Group of Companies
17.20 uur: Interactieve sessie
17.45 uur: Buffet

Over Zuidberg
Zuidberg is een modern en gezond familiebedrijf met 40 jaar historie. De huidige directeur Jeroen Zuidberg nam in 2004 het stokje over van zijn vader Henk. Het team van ruim 400 medewerkers ontwikkelt en produceert hoogwaardige innovatieve producten voor eindgebruikers in meer dan 42 landen. Denk aan fronthefsystemen, PTO systemen en RL2 PTO. Zuidberg werkt samen met haar klanten aan betrouwbare en multifunctionele oplossingen waar ook volgende generaties mee vooruit kunnen. Zuidberg investeert in de nieuwste technieken, eigen productiecapaciteit en in de kennis van hun medewerkers en klanten. Zuidberg is ook lid van het Innovatiecluster Noordoostpolder. Dit is een samenwerkingsverband van maakbedrijven in de Noordoostpolder. Het doel van dit samenwerkingsverband? Meer instroom in de techniek en een leven lang ontwikkelen van vakkrachten stimuleren, smart industry ontwikkelingen inzetten in de bedrijven en laten zien dat de Noordoostpolder een innovatieve regio is!

Deze bijeenkomst organiseren wij samen met:

Bookings

Op dit moment kunt u zich niet voor dit evenement registreren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.