E-commerce en internationale marketing – lessons learned (GECANCELD)

Datum:
12-03-2020

Tijd:
17:00-20:30

Beschrijving:

Vanwege de situatie rondom het Corona virus hebben we helaas in overleg met EDC moeten besluiten om deze bijeenkomst te annuleren.

Uitnodiging 12 maart 2020 voor het meest spannende bedrijfsbezoek van 2020
Thema: Export, e-commerce en internationale marketing in de praktijk met bedrijfsbezoek aan EDC in Veendam bekend van de online erotiekwinkel Easytoys.

Export, e-commerce en internationale marketing en de lessons learned staan centraal tijdens de eerstvolgende bijeenkomst die op 12 maart a.s. wordt georganiseerd samen met leden van Metaalunie Noord, Ik Ben Drents Ondernemer en de Rabobank. Wat is er dan mooier dan dit onderwerp in de praktijk te gaan bekijken tijdens een bedrijfsbezoek aan een van de spannendste en snelst groeiende bedrijven van Nederland. U bent van harte welkom.

EDC in Veendam is een internationaal distributiecentrum. Zij zorgen voor de opslag van artikelen, order-picking en uiteraard de verzending, zowel op doos- als palletniveau. EDC bedenkt en beheert daarnaast succesvolle concepten op het gebied van online erotiekwinkel) en deelt graag hun ervaringen met import, export, e-commerce en internationale marketing.

Programma
17.00 uur:     Ontvangst
17.30 uur:     Bedrijfspresentatie door Henriëtte Idema van Easy toys, inclusief rondleiding
18.45 uur:    Netwerkbuffet
19.30 uur:    Einde bijeenkomst

Locatie
EDC-Internet B.V.
Phoenixweg 6
9641 KS Veendam

Uw aanmelding zien wij graag uiterlijk 10 maart tegemoet.

 

Bookings

Op dit moment kunt u zich niet voor dit evenement registreren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.