Lunch & Learn, thema Cybercrime

Datum:
08-12-2021

Tijd:
12:00-13:30

Locatie:
Hotel Van der Valk Assen
Balkenweg 1
Assen
Nederland

Kaart wordt geladen...
Beschrijving:

Het is bijna dagelijks in het nieuws… bedrijven die de controle over hun techniek kwijt zijn. Zoals recentelijk de energiecentrales in de VS, de softwaregijzeling van universiteiten en bedrijven (VDL, Mediamarkt) en het lekken van grote hoeveelheden persoonsgegevens met wachtwoorden door Allekabels.nl (april 2021).

Hoe weerbaar of kwetsbaar is uw onderneming en wat zijn de consequenties als het mis gaat?
Mathijs Hummel en Pieter Compaan van Waker Cyber Security gaan u aan de hand van praktijkvoorbeelden niet alleen laten zien waar en waarom het fout gaat, maar vooral ook hoe uw onderneming dit kan voorkomen.

In een interactieve lunchsessie passeren meerdere aspecten de revue: phishing, bedrijfsspionage, datalekken (AVG) en ransomware.

Na afloop van de lunch zult u ongetwijfeld risico-bewuster naar uw onderneming terugkeren met nieuwe kennis, waardevolle tips en nuttige adviezen.

De locatie voldoet aan alle richtlijnen die momenteel gelden. Ook is de zaal zo ingericht dat we ons aan de 1,5 meter afstand kunnen houden. Uw Corona toegangscode wordt bij de ingang van het hotel gecheckt.

“Wil je dat de ethisch hacker van Waker jouw bedrijf kort onder de loep neemt? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het secretariaat.”

Voor deze sessie is plaats voor maximaal 20 personen. Bij grotere belangstelling zullen we dit nog een keer inplannen.

Tot ziens op 8 december!

Bookings

Inloggen

Meld je aan als je al een account hebt.