Marktoriëntatiereis Zuid-Duitsland

Datum:
07-05-2023

Tijd:
Hele dag

Beschrijving:

Wilt u zakendoen in Zuid-Duitsland? Neem dan deel aan deze 4-daagse marktoriëntatiereis naar de Zuid-Duitse deelstaat Beieren. U kunt netwerken, marktkansen onderzoeken en mogelijke zakenpartners ontmoeten.

Voor wie?
De reis is multi-sectoraal, maar het programma focust zich ook sterk op het gebied van duurzaamheid en circulair ondernemen.

Onderdelen van het programma zijn o.a.:

  • Zakelijke en culturele do’s-and-don’ts
  • Ontmoeten van Nederlandse ondernemers in Beieren
  • Matchmaking
  • Bedrijfsbezoeken, waaronder een rondleiding door de fabriek van BMW
  • Bezoek aan het Consulaat-Generaal
  • Een interessant sociaal-cultureel programma

Deelname en kosten:
Deelname kost € 1.312,50 per persoon na aftrek van mogelijke subsidie. Dit is inclusief de retourvlucht, lokaal vervoer, accommodatie en twee diners.

Aanmelden:
Meld u uiterlijk 15 april 2023 aan voor deelname aan deze marktoriëntatiereis. Na 15 april kan deelname aan individuele matchmaking niet meer worden gegarandeerd. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden.

Meer weten:
Uitgebreide informatie over de regio en het programma vindt u hier.

Organisatie:
Exportclub Noord organiseert deze marktoriëntatiereis samen met World Trade Center Leeuwarden, Rabobank, ACE by FPG AIM en Enterprise Europe Network (EEN). Verder worden wij ondersteund door de NL in Business Hub Munich, het Deutsch-Niederländisches Geschäftsforum e.V., het Nederlandse Consulaat Generaal, de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK), de international desk van Rabobank Duitsland en Invest in Bavaria.

Bookings

Op dit moment kunt u zich niet voor dit evenement registreren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.