Webinar Zakendoen in Frankrijk

Datum:
16-02-2022

Tijd:
09:00-10:00

Beschrijving:

In de webinarreeks over internationaal zakendoen nemen we je op woensdag 16 februari 2022 mee naar het land van wijnen, kazen en mode: Frankrijk! Maar het is niet alleen een populair vakantieland, ook met onze handel weten we het land steeds beter te vinden. Al jarenlang behoort Frankrijk tot een van onze belangrijkste handelspartners. In handelsvolume neemt Frankrijk een derde plaats in en staat het voor economische grootmachten als China, de Verenigde Staten en sinds kort het Verenigd Koninkrijk.

Maar waar liggen de kansen? Wat zijn de trends? En waar moet je als ondernemer rekening mee houden als je in Frankrijk succesvol wilt zijn? In dit webinar komen al deze thema’s aan bod en praten we je bij over zakendoen in Frankrijk. Meld je daarom aan voor het webinar ‘Internationaal zakendoen in Frankrijk’. Aanmelden kan via deze link.

Programma

Tijdens dit webinar deelt Joris Houtman zijn kennis, hij is chief representative van Netherlands Business Support Office (NBSO) in Lyon. Met zijn brede ervaring in de internationale handel en kennis van de Franse markt geeft hij je tips. Vervolgens gaan we in gesprek met een ondernemer die zakendoet in Frankrijk.

In dit webinar leer je alles over trends, ontwikkelingen en de bedrijfscultuur. Ook staan beide gasten paraat om eventuele kijkersvragen te beantwoorden.

Aanmelden

Het webinar is op woensdag 16 februari 2022 van 9.00 tot 10.00 uur. Deelname aan dit webinar is kosteloos. Aanmelden kan via deze link.

Samenwerkingspartners

We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom slaan de Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke MetaalUnie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

Bookings

Op dit moment kunt u zich niet voor dit evenement registreren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.