Exportclub genoemd in nieuwsbrief Dutch-Romanian Network

Gepubliceerd op: 2-05-2018 om 13:11 uur


DRN juicht activiteiten van Exportclub Noord van harte toe!

In de Exportclub Noord werken de Friese Exportclub, Exportclub Groningen en Exportclub Drenthe samen op een wijze die identiek is aan het Dutch Romanian Network(DRN), dus van ondernemers voor ondernemers. Beide organisaties kunnen voor elkaar een toegevoegde waarde hebben.

Immers de Exportclub verenigt in de regio internationaal gerichte ondernemers die elkaar met raad en daad bijstaan en voor ondernemers die belangstelling hebben voor Roemenië kan de DRN een helpende hand bieden. Een aantal bedrijven uit de drie noordelijke provincies hebben die mogelijkheid reeds ontdekt, dus is er alle reden om een meer intensievere samenwerking te overwegen.

Onlangs tijdens het bezoek van de Roemeense ambassadeur H.E.Brandusa Predescu aan Friesland heeft Reinder Schaap als Special Envoy van de DRN een verkennend gesprek gehad met Greta Jager-Smit voorzitter van de Friese Exportclub. Als voorzitter van de DRN Task Force Agri en Food en voormalige landbouwraad in Roemenië heeft hij in deze zin ook reeds langer contacten met Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) die belangstelling tonen voor economisch gerelateerde projecten in Roemenië

Klik hier voor het gehele artikel.