Ga naar de inhoud

Aon Risk Solutions

Adres: Leonard Springerlaan 17, 9727 KB Groningen

Over:

Van een adviseur verwacht u, heel terecht, dat deze niet alleen alles weet over zijn eigen vakgebied maar ook de problemen en ontwikkelingen kent waarmee u wordt geconfronteerd.

U verwacht een partner die u daadwerkelijk oplossingen biedt voor uw steeds complexere risicomanagementproblemen. Voorwaarde is dan wel dat die partner beschikt over de modernste inzichten en ervaringen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Aon voldoet aan al die voorwaarden door belangrijke investeringen op een aantal gebieden.

Zo steken wij allereerst veel energie in nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast is Aon intern georganiseerd rondom marktsegmenten. Dit betekent dat aan elk marktsegment specialisten van de meest uiteenlopende verzekeringsdisciplines zijn gekoppeld die naast vakkennis, ook kennis hebben van uw branche. Daarbij kunnen wij, als internationale onderneming, een beroep doen op specialistische kennis die over de hele wereld bij Aon verspreid is. Dankzij geavanceerde IT-structuren, in eigen beheer ontwikkelde klantapplicaties en ons wijdverbreide netwerk, is die kennis snel onder handbereik.