Meteen naar de inhoud

Batavia B.V.

Adres: Wethouder Wassebaliestraat 6-D, 7951 SN Staphorst

Over:

Batavia is een internationaal merk dat is opgericht in 2009. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, ontwikkelen en leveren van innovatief elektrisch gereedschap en tuingereedschap. Je kunt al deze producten vinden in Europa, de Verenigde Staten, Australië en China.

Tools to Build
Tools to Build is onze merkclaim. Gereedschap waarmee je kunt bouwen, maar vooral gereedschap waarop je kunt bouwen. Wij ontwikkelen en leveren betrouwbaar, aantrekkelijk en innovatief gereedschap voor alle professionals, klusjesmannen, freelancers, doe-het-zelvers, hoveniers en groenvoorzieners.

Innovative Power is our Quality
Onze missie is duidelijk: Innovative Power is our Quality. Het maakt ons uniek. In plaats van de massa te volgen, zijn we toegewijd aan het creëren van nieuwe producten, het verbeteren van bestaande producten en het actief luisteren naar de behoeften en uitdagingen van onze gebruikers. We zijn een uitdager in een verzadigde markt om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

The Dutch Brand you can Build with
Het is een deel van de essentie van Batavia: het Nederlandse merk waarmee je kunt bouwen. Nederland heeft een rijke geschiedenis van wereldwijde handel en de continue innovatieve aanpak. Batavia is een uitstekend resultaat van dit innovatieve DNA, altijd strevend naar betere producten.