Ga naar de inhoud

Bouwman Hydrauliek B.V.

Adres: Zeesluizen 6, 9936 HX Delfzijl

Over:

Krachtige oplossingen voeren u vanzelf naar Bouwman Hydrauliek.

Hydraulische cilinders

Heeft u een systeem en wilt u hierbij een hydraulische cilinder toepassen? Dan bent u bij Bouwman Hydrauliek aan het juist adres! Wij kunnen naast de standaard cilinders (zie catalogus) ook ‘custom built’ leveren. Hierbij zullen wij u adviseren bij de keuze van de juiste onderdelen en kunnen een compleet pakket voor u ontwerpen. Van engineering tot eind product.

(Meer informatie)

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de afdeling verkoop, telefoonnummer 0596 – 650 146 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.15 uur)

Revisie cilinders

Ook voor revisie of onderhoud van hydraulische cilinders bent u bij Bouwman Hydrauliek aan het juiste adres. Onder revisie kunt u denken aan:

  • Cilinders van alle merken hydraulische kranen
  • Cilinders van kiepers en dumpers en landbouwwerktuigen
  • Cilinders van bruggen en sluizen
  • Cilinders van luiken en luikenwagens aan boord van schepen
  • Vele soorten en merken van pompen en motoren
Service

Naast onze hydraulische cilinders kunnen wij u ook Hydraulische service bieden. Wij beschikken over een compleet ingerichte service auto’s waarmee wij op locatie hydraulische slangen kunnen maken of vervangen. Daarnaast hebben wij in onze werkplaats de benodigde apparatuur om alle type cilinders, pompen, hydro-motoren te reviseren en te testen.