Ga naar de inhoud

Esha Infra Solutions B.V.

Adres: Hoendiep 316, 9744 TC Groningen

Over:

In de wegenbouw is Esha – BMI Productie Nederland BV (opgericht als Smid en Hollander) al meer dan 90 jaar actief. Vanuit de productie­locatie in Groningen levert Esha producten, voornamelijk op basis van bitumen, voor de aanleg en het onderhoud van asfaltverhardingen aan vele landen in Europa.Esha werkt met diverse partijen in de markt aan het realiseren van de juiste technische en functionele oplossing voor infra projecten. Daarbij concentreert Esha zich op:

Eigen R&D

De eigen R&D afdeling is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande. Zo was Esha de eerste partij die bitumenproducten leverde waarmee CO2 wordt bespaard. Esha kan door het eigen R&D laboratorium een toegevoegde waarde leveren aan bijvoorbeeld (alternatieve oplossingen voor) onderhoudsvraagstukken en duurzaam inkopen.

Esha – BMI Productie Nederland BV is onderdeel van BMI Group. BMI Group is de grootste producent van dakbedekkingssystemen voor platte en hellende daken in Europa. Met meer dan 165 jaar ervaring is het bedrijf marktleider in dakbedekking en waterdichte oplossingen.