Ga naar de inhoud

EvoCoatings

Adres: Plesmanstraat 37 A, 7903 BG Hoogeveen

Website: EvoCoatings

Over:

EvoCoatings BV levert hoogwaardige high-solid- en watergedragen coatings en tevens benodigde watergedragen reinigingsmiddelen voor industriële toepassingen.

Uitgangspunt bij onze high-Solid industriële coatingen is een substantiële verlaging van oplosmiddelen waardoor de belasting voor mens en milieu verlaagd wordt.

Onze high-solids coating maakt het mogelijk om met een één-laags systeem Direct-To-Metal van 150 mu dikte een C5M waarde te halen waardoor deze zeer geschikt is voor toepassingen waar sprake is van zware belasting zoals bij stalen (buiten) constructies, frames/chassis en offshore toepassingen.

Hiermee wordt niet alleen de doorlooptijd van de productie aanzienlijk ingekort maar kan er ook een besparing van >75% van het energieverbruik behaald worden in het drogingsproces, aangezien er ook zonder geforceerde droging sprake is van een snelle droging en doorharding van de topcoat.

Onze lijn van watergedragen coatingen voor de industrie zijn bijna oplosmiddel vrij en garanderen een lange levensduur en hoge kwaliteit.

NB: Een belangrijk deel van onze watergedragen coatings en reinigingsmiddelen is speciaal ontwikkeld voor preventieve bescherming van gevels en reiniging van diverse ondergronden tegen Graffiti.