Meteen naar de inhoud

Global Grew Holding B.V.

Adres: Kieler Bocht 9A, 9723 JA Groningen

Over:

Global Crewmanagement is de internationale maritieme specialist die de veranderende omgeving bewaakt voor reders en een optimale service biedt aan haar klanten. Vanuit ons hoofdkantoor in Groningen, Nederland, bieden wij al meer dan 17 jaar onze services aan vele rederijen. Ons hoofdkantoor in Groningen bevindt zich in de nabije omgeving van havens als Delfzijl, Amsterdam, Rotterdam, Bremen en Hamburg.

We hebben veel internationale personeelsleden in dienst en kunnen onze klanten professioneel en persoonlijk bedienen in veel verschillende landen. Ons walpersoneel heeft meer dan 50 jaar ervaring in de scheepvaart en offshore-industrie.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare, professionele en flexibele partner in de maritieme sector. We bieden onze klanten een toegewijde crewmanager, die 24/7 uw belangen behartigt en de crew selecteert die het beste bij u past. We houden rekening met uw vereisten op het gebied van personeelsbeleid, scheepstype, vracht en machinekamer. De crewmanagers waarderen persoonlijk contact; ze bezoeken het schip, de bemanning en de klant op regelmatige basis.