Ga naar de inhoud

Kentfort B.V.

Adres: Lindberghstraat 4, 7903 BN Hoogeveen

Over:

Kentfort is een zelfstandig opererend financieel advies- en administratiekantoor. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot dé perfecte partner voor zowel de startende als de ervaren ondernemer. Naast de traditionele werkzaamheden op het gebied van financiële verslaggeving, fiscaliteit en salaris- en bedrijfsadministraties, richten we ons ook op de advisering en (juridische) ondersteuning op het gebied van HRM, bedrijfsovernames en interim dienstverlening.

Innovatieve kennispartner

Zoals verwacht mag worden van een modern advieskantoor, werken we volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd, met de meest moderne softwarepakketten. Dit stelt ons in staat om samen met de ondernemer veel meer vooruit, dan achterom te kijken. Onze gecertificeerde medewerkers kunnen daarom behulpzaam zijn bij de meest uiteenlopende financiële en fiscale vraagstukken.

Landelijk en internationaal opererend

Kentfort is actief door heel Nederland, en zelfs ook ver daarbuiten. Op het gebied van zakendoen kennen we Europa en de wereld daaromheen als geen ander.

Hoewel we nationaal en internationaal opereren, vindt Kentfort het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Het maakt voor ons niet uit of u hier om de hoek uw bedrijf heeft, dat u elders in het land opereert of een vestiging in het buitenland heeft. We zijn slechts één mailtje of telefoontje bij u vandaan. De specialisten van Kentfort werken bij u op lokatie, of helpen u graag op afstand vanuit een van onze kantoren. Het is ons om het even, zolang we u maar verder kunnen helpen.

Neem contact met ons op voor een afspraak, en ervaar hoe onze specialisten het verschil kunnen maken.