Ga naar de inhoud

Mr.MATCHA

Adres: Osloweg 131, 9723 BK Groningen

Over:

Welkom bij Mr.MATCHA, waar we jouw matcha moment tot leven brengen! Mijn naam is Erwin Koeneman en ik wil graag mijn persoonlijke reis met jou delen die heeft geleid tot het ontstaan van Mr.MATCHA, jouw beste bron voor echte Japanse matcha thee.

Enige tijd geleden reisde ik door het prachtige Amerika en ontdekte ik overal matcha, een groene drank die mijn nieuwsgierigheid wekte. Tijdens de coronaperiode wilde ik mijn weerstand versterken en ging ik op zoek naar goede matcha. Tot mijn verbazing kon ik geen matcha vinden van hoge kwaliteit in het huidige aanbod. Dit bracht me op een zoektocht naar de beste matcha die ik kon vinden.

Mijn ontdekkingsreis leidde me naar Japan, de bakermat van echte matcha. Ik ontdekte dat echte matcha uit Japan komt en dat het proces van het cultiveren van de theeplanten, het oogsten van de jonge theebladeren en het verwerken daarvan een uiterst arbeidsintensief proces is. Het selecteren van de juiste kwaliteit matcha werd een passie voor mij, en ik begon te leren over de subtiliteiten van dit eeuwenoude ambacht.

Tijdens mijn zoektocht ontstond het idee om mijn eigen bedrijf te beginnen en zo ontstond Mr.MATCHA. In een periode waarin uitdagingen werden geconfronteerd en mijn andere bedrijf tijdelijk stilviel, vond ik in matcha een nieuwe inspiratie en een kans om mijn passie te volgen. Het was een tijd van veerkracht en doorzettingsvermogen, waarin ik mijn liefde voor matcha ontdekte en besloot om deze bijzondere schat te delen met anderen.