Meteen naar de inhoud

Reijnen Sealing B.V.

Adres: Overzet 1, 9321 DB Peize

Over:

De geschiedenis van Reijnen begon in 1979.

Door vraag uit de markt is de oprichter André Reijnen begonnen zich te specialiseren in potting technieken (ingieten van elektronica in voorgevormde bakjes). Na enige tijd bleek dit niet voldoende te zijn, door vraag van bestaande klanten werd er ook geëxperimenteerd met het gieten van vrije vormen d.m.v. rubber matrijzen. Als eindresultaat is Reijnen nu één van de weinige bedrijven die in staat is printplaten van een vrije vormbehuizing te voorzien. 

Na de bedrijfsovername in 2003 is het gehele bedrijf verhuisd van Amsterdam naar Groningen en zijn de bestaande technieken en specialismen verder uitgewerkt en hierdoor werden de mogelijkheden vergroot. Door alle eerdere ervaringen op het gebied van bescherming met polyurethaan was de stap naar afdichtingen op basis van polyurethaan niet erg groot meer. 

Na een tussenperiode van twee jaar in Grootegast verhuisde het bedrijf naar Peize, onder de rook van Groningen. Deze nieuwe locatie was de oplossing voor de groei die Reijnen Sealing doormaakte. Het pand biedt voor de komende jaren volop mogelijkheden om door te groeien en onze klanten met de verschillende technieken in de volle breedte te kunnen bedienen.