Ga naar de inhoud

Scholte’s Metaalbewerking BV

Adres: Spoorstraat 2, 9528 PN Buinen

Over:

KWALITEIT IS VOLDOEN AAN DE VERWACHTINGEN VAN DE KLANT.

Scholte Metaal is een sterk marktgerichte, internationaal opererende onderneming met eigen productiefaciliteiten op het gebied van logistieke oplossingen en hulpmiddelen.
Met ruim 40 medewerkers produceert Scholte Metaal uw logistieke oplossingen in metaal, hout en kunststof. Producten voor transport en opslag van de meest uiteenlopende goederen. Dit kunnen standaard producten zijn, maar Scholte Metaal biedt ook grote verscheidenheid aan klant specifieke producten. Het ontwerpen van specials ten behoeve van uw logistiek is onze kracht.

Om tot een optimaal eindproduct te komen hebben we veel input nodig van onze klanten. Wij willen weten wat u beweegt en met deze informatie gaan wij voor u het verschil maken. Wij noemen dit: Logistiek op maat.

Naast het in samenwerking met klanten realiseren van specifieke oplossingen, wordt ook continu gewerkt aan het verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij zijn er namelijk voor u om te bedenken wat er mogelijk is. Op deze wijze leveren we altijd een positieve bijdrage aan de prestatie van uw totale logistieke keten.