Ga jij mee naar China in 2020?

Gepubliceerd op: 19-09-2019 om 06:42 uur

Context bijeenkomst ‘Meet the Toyisten, ga jij mee naar China in 2020?’

De kunstenaarsgroep Toyisme (gevestigd bij GAE) heeft een uitnodiging ontvangen om in het voorjaar van 2020 in het Dongyi Museum in Beijing te exposeren met 150 werken. Dit is het succesvolle vervolg op een project eerder dit jaar waarin de Toyisten kunstwerken hebben gemaakt in de openbare ruimte in Beijing en Hongkong.

Vanuit de provincie Drenthe hebben we met de Toyisten onderzocht of deze expositie een goede aanleiding zou kunnen zijn om voor Drenthe een economische win-win situatie te creëren via een handelsmissie. Tijdens deze bijeenkomst zouden we graag met jullie willen verkennen hoe we kansen in China creëren in de slipstream van de expositie Toyisten, door bedrijven uit Drenthe te matchen aan bedrijven c.q. markten in China, Beijing.

Graag gaan wij met jullie in gesprek over mogelijke interesse, onder welke voorwaarden deelname een mogelijkheid is en wat de programmering volgens jullie zou moeten zijn. Zelf denken wij bijvoorbeeld aan een conferentie in Beijing, 1 op 1 matchmaking tussen Drentse bedrijven en Chinese bedrijven, relevante bedrijfsbezoeken en een deel ‘vrije tijd’.

Op 10 oktober is er een informatiebijeenkomst over deze handelsmissie. Het programma is als volgt:

16.00 uur: Inloop
16.15 uur:  Welkom door Dejo | Dejo neemt jullie mee in het verhaal achter de Toyisten
16.45 uur: Toyisten en handel in China (Beijing) | Toelichting Gijs Meijer (provincie Drenthe)
17.15 uur:  Zaken doen in China | Eileen Lu (Dahzen International)
17.45 uur:  Pizza en een drankje

Graag zien wij jullie op 10 oktober. Aanmelden kan via g.meijer@drenthe.nl (aanmelden vereist)

Met vriendelijke groet,

Team Toyisten

Uitnodiging Toyisten China