Handelsmissie CES Vegas 2022

Gepubliceerd op: 18-07-2021 om 16:37 uur

Bent u een start-up of een scale-up in ‘responsible tech’, met name ook in ‘emerging – en enabling technologieën’? Neem dan van 5 tot en met 8 januari 2022 deel aan de fysieke editie van CES® in Las Vegas, Nevada.

Sinds 1967 is CES Las Vegas uitgegroeid tot het wereldwijde podium voor innovatie. Elk jaar komen hier meer dan 180.000 deelnemers vanuit meer dan 160 landen bij elkaar. CES is dé plek om contact te leggen en zaken te doen met investeerders, corporates en tech influentials.

Nederland neemt in 2022 deel aan CES met maar liefst 2 paviljoenen. Dit zijn het ‘Netherlands Tech Square’ voor start-ups en het ‘Netherlands Next level Innovations Pavilion’ voor scale-ups. In totaal kunnen ongeveer 70 start-ups en scale-ups deelnemen.

Deze internationale handelsmissie is een mooi platform om uw product internationaal te lanceren, te schalen en te valideren bij een wereldwijd publiek.

Voor welke start-ups en scale-ups?
De Nederlandse deelname aan CES 2022 legt de nadruk op ‘Responsible Tech’. Hierbij ligt de focus op de gebieden van Emerging en Enabling technologieën.
Ongeveer 50 start-ups worden geselecteerd voor het start-up paviljoen Netherlands Tech Square (61928 Sands Eureka Park). Daarnaast worden rond 20 scale-ups geselecteerd voor het Netherlands Next level Innovations pavilion (50833 Sands A-C Country Pavilions).

Kijk voor meer informatie op de CES website.

Kosten: Voor start-ups zijn de kosten voor deelname ongeveer €4000.
Dit zijn de kosten van private grondhuur, standbouw en deelname aan de voorbereidings-sessies. De kosten voor scale-ups zijn vergelijkbaar maar liggen iets hoger. Het exacte bedrag wordt nog vastgesteld. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, krijgt u hierop 50% subsidie.

Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Klik hier voor meer informatie over de kosten.

Deelname: Meld u aan tot uiterlijk 1 september 2021. De voertaal is Engels.
Bedrijven die zich hebben aangemeld zullen worden geselecteerd door een onafhankelijke expert jury en moeten goedgekeurd worden door de CTA.
Contact: Heeft u nog vragen over deze vakbeurs of over de selectieprocedure neem dan contact op met:

Marjan Blumberg
E: marjan@cesunveiledams.tech

Willem Drost
E: willemdrost@enterprisesolution.nl

Maurits Berger
E: CESUnveiled@rvo.nl