Handelsmissie circulaire bouw en recycling – Hongarije/Slowakije

Gepubliceerd op: 17-04-2022 om 16:32 uur


Bent u werkzaam in de bouw en werkt u met duurzame, circulaire toepassingen? Of biedt u oplossingen aan op het gebied van afvalbeheer en recycling? Neem dan deel aan onze fysieke handelsmissie van 28-30 juni. Ontdek de kansen voor uw bedrijf en maak deel uit van de groene transitie in Hongarije en Slowakije.

De missie is de perfecte gelegenheid om uw netwerk in de regio te verbreden en uw kennis van de Hongaarse en Slowaakse markt te verdiepen. Daarnaast kunt u nieuwe zakelijke kansen in Hongarije en Slowakije verkennen en bestaande kansen vergroten.

Voor wie?

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

Circulaire bouw: denk hierbij aan duurzame en/of circulaire toepassingen binnen de woningbouw, utiliteitsbouw of landschapsontwikkeling. De missie richt zich op organisaties uit de hele bouwketen: van leveranciers van circulaire/duurzame bouwmaterialen tot verwerkers van bouwafval, en van ‘urban mining’ (recyclen uit stedelijk afval) tot materiaalhubs, landschapsplanning, architecten en bouwbedrijven (infrastructuur).

Afvalbeheer en recycling: afvalmanagement, (afval)watermanagement; recycling technologie en ontwikkelaars van Intellectueel Eigendom, circulaire data management, verwaarding organische zij- en reststromen.
Voor gedetailleerde sectorfocus en meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie onze website.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen aan de missie.

Aanmelden:
Meld u aan voor deze handelsmissie. Dit kan tot uiterlijk 20 mei 2022.

Kosten: Deelname kost € 500 per organisatie excl. btw (maximaal 2 deelnemers per organisatie).
Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?
Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:

Marieke van der Wilk
business development coördinator Hongarije RVO
E: marieke.vanderwilk@rvo.nl

Balint Horvath, circular economy policy officer
Nederlandse ambassade in Boedapest
E: BDP@minbuza.nl

Organisatie:
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Nederlandse ambassades in Boedapest en Bratislava.