Handelsmissie duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden

Gepubliceerd op: 18-07-2021 om 16:52 uur

Bent u als MKB bedrijf of scale-up actief in energie gerelateerde technologieën, duurzaam bouwen en duurzaam renoveren? En heeft u interesse in de Zweedse en/of Deense markt? Meld u dan aan voor de handelsmissie Duurzame bouw- en energiesystemen Denemarken en Zweden van 28 tot en met 30 September.

Voor wie?
De missie is gericht op innovatieve bedrijven met technologieën, producten of services op het gebied van energie gerelateerde oplossingen voor gebouwen. Het gaat hier om zowel hardware als software. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Oplossingen voor het genereren van energie op gebouwen, zoals zon- en windenergie;
  • Energie-efficiënte koeloplossingen, verwarmingsoplossingen of ventilatieoplossingen;
  • Onderhoud en reparatie van duurzame gebouwen;
  • Automatiseringssystemen voor gebouwen

Aanmelden: Aanmelden kan tot en met 6 september. De voertaal is Engels.

Deelnemende bedrijven moeten passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze handelsmissie. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging hiervan betekent daarom niet automatisch toelating tot de handelsmissie. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname van de RVO-projectleider na sluiting van de aanmeldperiode.

Kosten: Deelname kost € 500 euro excl. btw per bedrijf (maximaal 1 deelnemer per bedrijf i.v.m. COVID-19). De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis- & verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Covid-19 clausule: n verband met de COVID-19 ontwikkelingen bestaat er een risico dat de missie niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Daarom zal 6 weken voorafgaand aan de missie een Go/No go moment worden ingelast. Indien het reisadvies tussen Denemarken, Zweden en Nederland op dat moment rood of oranje is, zal de missie worden uitgesteld en zal er een alternatieve datum worden gepland.

Contact: Heeft u vragen over het de missie, het programma of logistieke en financiële zaken? Wij helpen u graag verder. Corka Scheeringa, Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Business Development Coach Nordics, T: +316 21393147, E: Corka.scheeringa@rvo.nl of Paul Vonk, Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Project Manager Business Development, T: +316 21301797, E: Paul.vonk@rvo