Handelsmissie Road to GES-evenement in Kansas City

Gepubliceerd op: 7-02-2019 om 06:17 uur

Bent u een innovatieve Nederlandse ondernemer en actief in de agro-, food- of biobased-sector, of de daaraan gerelateerde watersector? Ga dan mee met de handelsmissie naar Kansas City en bezoek het evenement Road to Global Entrepreneurship Summit (GES).

Onder de bezoekers van dit evenement in Kansas City wordt een samenstelling van ruim 400 geselecteerde investeerders, experts, overheidsvertegenwoordigers en ondernemers verwacht. Denk hierbij aan start-up accelerators zoals Techstars, vertegenwoordigers van de University of Kansas en Kansas State en experts van de Amerikaanse overheid.

Voor wie?
Deze missie is bestemd voor Nederlandse start-ups, scale-ups en innovatieve mkb’ers die geïnteresseerd zijn in de Amerikaanse markt en de lokale netwerken en ecosystemen.

De volgende thema’s staan centraal tijdens de missie:
– Smartprocessing
– Nieuwe en gezonde voeding
– Agritech
– Biotech/biobased

Kansen in de Midwest
De VS biedt, als grootste economie ter wereld, interessante kansen voor de Nederlandse ondernemer. Het 13 staten tellende Middenwesten van de VS is daarin geen uitzondering. De bruisende start-upcultuur, centrale ligging en vele hoofdkantoren van grote bedrijven maken deze regio erg aantrekkelijk. Met name in de sectoren agro/food, biotech, biobased en water heeft de regio zich de afgelopen decennia ontwikkeld.

Global Entrepreneurship Summit (GES) Den Haag
Een belangrijk onderdeel van deze missie is het Road to GES-evenement in Kansas City. Dit evenement is onderdeel van een serie aan wereldwijde evenementen in aanloop naar de toonaangevende Global Entrepreneurship Summit 2019 op 4 en 5 juni in Den Haag.

Aanmelden: Aanmelden voor deze missie kan tot en met 12 februari 2019.
RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan deze missie

Kosten: Deelname kost € 475 per organisatie (max. twee deelnemers per organisatie). Bij meer dan twee deelnemers betaalt u € 475 per extra deelnemer. Let op: iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.
Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening. Er is een vrijblijvend reisarrangement beschikbaar.

Contact: Voor meer informatie over deze handelsmissie kunt u contact opnemen met Henk-Jan Broeksma, projectleider handelsmissies, E henkjan.broeksma@rvo.nl.

Klik hier voor meer informatie.