Handelsmissie Verenigd Koninkrijk – Kunstmatige Intelligentie en Duurzame Mobiliteit

Gepubliceerd op: 13-07-2022 om 09:02 uur

Wilt u zakendoen in het Verenigd Koninkrijk (VK) en is uw organisatie gespecialiseerd in Kunstmatige Intelligentie (AI) of duurzame mobiliteit? Neem dan op 18 en 19 oktober 2022 deel aan de handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk (Londen). De missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Liesje Schreinemacher en de staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, Vivianne Heijnen.

Het VK is een van de belangrijkste handelspartners van Nederland, en onze Noordzeebuur. Brexit doet hier niets aan af. De handelsmissie biedt u de mogelijkheid om uw netwerk te verbreden en te verdiepen met nieuwe (zaken)partners en marktkansen te ontdekken.

Voor wie?
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die zich focussen op verduurzaming door middel van:

Kunstmatige intelligentie (AI):

  • AI als versneller van de energietransitie;
  • AI voor verduurzaming van de industrie;
  • Verduurzaming van AI zelf.

Duurzame mobiliteit:

  • Elektrisch vervoer en laadinfrastructuur
  • Micromobiliteit en deelmobiliteit
  • Actieve mobiliteit
  • First & last mile oplossingen voor stadslogistiek
  • Digitale toepassingen (zoals MaaS en verkeersmanagement)

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om deel te nemen. Bent u als vrouwelijk ondernemer niet op deze thema’s actief? Meld u zich dan om te bespreken hoe wij tijdens deze handelsmissie aan uw wensen tegemoet zouden kunnen komen.

Meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren vindt u op onze website.

Aanmelden: Meld u uiterlijk donderdag 1 september aan voor deze handelsmissie. Mocht de inschrijftermijn worden verlengd en meld u zich na 1 september aan? Dan is deelname aan individuele matchmaking niet gegarandeerd.
Kosten: Deelname kost € 475 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Iedere deelnemer meldt zich apart aan.
Meer weten: Heeft u vragen? Neem dan contact op met Alexander van der Kaa, Projectmanager missies,
E: alexander.vanderkaa@rvo.nl of Margriet Veenstra, Projectmanager missies,
E: margriet.veenstra@rvo.nl.
Organisatie: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de Nederlandse ambassade in London en private partners waaronder VNO-NCW/MKB-Nederland, Connekt en de Nederlandse AI coalitie.