Handelsmissie Water Spanje

Gepubliceerd op: 30-11-2021 om 06:38 uur

Wilt u zakendoen met en contacten leggen in de Spaanse watersector? Biedt u innovatieve oplossingen voor de behandeling van afvalwater, waterzuivering of een efficiënter gebruik van water in de agrifoodsector? Neem dan op 9 en 10 maart 2022 deel aan de fysieke handelsmissie naar Madrid.

U ontdekt marktkansen en u hoort meer over de actuele ontwikkelingen in Spanje. U komt ook meer te weten over investeren in Spanje dankzij het Europese Next Generation fonds.

Kansen voor Nederlandse bedrijven
Er zijn kansen voor innovatieve bedrijven in de watertechnologiesector. Deze bedrijven kunnen een belangrijke rol spelen door het bieden van passende oplossingen voor deze maatschappelijke uitdagingen in Spanje.

Meer informatie over deze missie vindt u op onze website.

Aanmelden: Aanmelden kan tot 28 januari 2022. Deelnemende bedrijven moeten passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze handelsmissie. Aanmelding en de automatische ontvangstbevestiging hiervan betekent daarom niet automatisch toelating tot de handelsmissie. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname van de RVO-projectleider na sluiting van de aanmeldperiode.
Kosten: Deelname kost € 500 exclusief btw (maximaal 1 deelnemer per bedrijf in verband met het coronavirus). De voertaal met/bij Spaanse bedrijven is Engels. De prijs is inclusief deelname aan de collectieve programmaonderdelen, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.
Meer weten? Heeft u vragen over het programma of over logistieke en financiële zaken? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met:

Corka Scheeringa, Business Development Coach Spanje, RVO
M: 06 21 39 31 47
E: corka.scheeringa@rvo.nl