Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche

Gepubliceerd op: 30-07-2019 om 08:40 uur

Wilt u de Duitse markt betreden en de Duitse consument leren kennen? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de agro- en foodsector uitbreiden? Neem dan deel aan Internationale Grüne Woche (IGW) van 17 tot en met 26 januari in Berlijn.

De Internationale Grüne Woche is hét trefpunt voor de Duitse en internationale agrarische sector. Bedrijven krijgen een uitstekende gelegenheid om nieuwe producten en diensten te introduceren. Tegelijkertijd kunnen wij, als overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen, gezamenlijk het goede imago van agrarisch Nederland in Duitsland behouden en versterken.

Holland Paviljoen – Farming the future
Nederland is aanwezig met een groot landenpaviljoen waarbij er nadrukkelijk aandacht is voor de beleidsthema’s van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Minister Carola Schouten opent het Holland Paviljoen. Haar werkbezoek ondersteunt de aanwezigheid van het Nederlandse bedrijfsleven.

Meer informatie Voor meer informatie over het Holland Paviljoen, de thema’s en de mogelijkheden om deel te nemen zie www.rvo.nl/grunewoche.

Aanmelden: Aanmelden kan tot en met vrijdag 27 september 2019.

Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Henk-Jan Broeksma, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, E: henkjan.broeksma@rvo.nl of:
Jasper Dalhuisen, ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, E: j.m.dalhuisen@minlnv.nl