Internationaalondernemen.nl in fris nieuw jasje

Gepubliceerd op: 5-06-2019 om 13:08 uur

Portal Internationaalondernemen.nl heeft een nieuwe website. Moderner, frisser, compacter, en met een betere zoekfunctie. Exporterende ondernemers kunnen op de site terecht voor informatie, advies en ondersteuning.

U vindt er een compleet aanbod aan evenementen op het gebied van internationaal ondernemen. Met handelsmissies, relevante trainingen, seminars en netwerkevents. Ook staan er op Internationaalondernemen.nl kansen en rapporten voor wie in een bepaald land wil gaan ondernemen.

Wegwijzer bij internationaal ondernemen

De site is een verzameling van de dienstverlening en het contentaanbod van enkele private en publieke organisaties die zich bezighouden met internationaal ondernemen. Zo komt u altijd bij de juiste partij terecht.

Internationaalondernemen.nl is een initiatief van het Netwerk Internationaal Ondernemen (NIO). Dit is een publiek-privaat samenwerkingsverband van handelsbevorderende organisaties. Onder meer het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) nemen hieraan deel.