Kom alles te weten over zakendoen in Roemenië

Gepubliceerd op: 12-11-2020 om 14:37 uur

Van 24 t/m 27 november 2020 organiseert het Dutch Romanian Network (DRN) hét evenement over zakendoen in Roemenië: de Romanian Business Week. Voor bedrijven uit jouw achterban kan Roemenië een interessante exportbestemming zijn. Bovendien kiezen steeds meer Nederlandse bedrijven in deze tijd voor Roemenië in plaats van verre bestemmingen in het kader van offshoring en nearshoring. Benieuwd waarom? Lees dan nu alvast deze nearshoring guide.

In verband met COVID-19 zal het evenement geheel online plaatsvinden. Verspreid over vier dagen kunnen ondernemers met interesse in zakendoen in of met Roemenië verschillende online workshops bijwonen. Een breed spectrum aan onderwerpen zal aan bod komen, waaronder fiscale ontwikkelingen, nearshoring en HR-beleid. Verschillende experts vertellen over kansrijke sectoren en nemen je mee in de mogelijkheden tot zakendoen in Roemenië. Uiteraard komen ook de recente ontwikkelingen door Covid op de (digitale) tafel.

Bovendien worden Nederlandse en Roemeense ondernemers waar mogelijk met elkaar in contact gebracht. Komt een ondernemer uit jouw achterban graag in contact met een Roemeens bedrijf, een agent, distributeur of afnemer van zijn of haar dienst? Stuur die vraag dan naar maik@nlinbusiness.com. Onze partners kijken vervolgens of zij ondernemers aan elkaar kunnen verbinden, om hen op die manier een stap verder te helpen.

Klik hier voor meer informatie.