Ga naar de inhoud

Ontdek de voordelen van ons lidmaatschap

Versterk uw netwerk met gelijkgestemde professionals! Bij ons komt u in contact met collega-exporteurs die dezelfde passie en uitdagingen delen als u. Samen vormen we een laagdrempelig kennis- en relatienetwerk waarin we elkaar ondersteunen en inspireren.

Om de communicatie tussen onze leden te bevorderen, bieden we u de mogelijkheid om toegevoegd te worden aan de exclusieve WhatsApp-groep voor leden. Hier kunt u ervaringen uitwisselen, vragen stellen en op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de branche.

Daarnaast ontvangt u onze informatieve nieuwsbrief, boordevol met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van internationale handel. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste trends en kansen in de markt.

Bovendien kunt u rekenen op onze uitgebreide expertise. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te ondersteunen met raad en daad. Of u nu een beginnend exporteur bent of al jaren in het vak zit, bij ons vindt u de kennis en ervaring die u nodig heeft om uw internationale ambities waar te maken.

Tot slot bieden we u toegang tot een breed scala aan instanties en organisaties op het gebied van internationale handel. Hiermee vergroot u uw netwerk en krijgt u toegang tot waardevolle bronnen van informatie en samenwerking.

Voordelen van het lidmaatschap zijn:

U kunt worden toegevoegd aan de whatsapp groep voor leden

U komt in contact met collega-exporteurs

U ontvangt onze nieuwsbrief met de laatste informatie over internationale handel

U kunt gebruik maken van onze expertise

Laagdrempelig kennis- en relatienetwerk

Toegang tot instanties en organisaties op het gebied van internationale handel

Lidmaatschapsbijdragen

– Bedrijven uit de sectoren handel en industrie betalen een contributie van € 225,- (excl. BTW) per jaar
– Bedrijven uit de dienstverlenende sectoren betalen een contributie van € 425,- (excl. BTW) per jaar

Een lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt zonder tegenbericht automatisch verlengd. Wilt u uw lidmaatschap beëindigen dan kunt u dit voor 1 december in het lopende lidmaatschapsjaar schriftelijk of per e-mail aan ons bevestigen.

Neem voor meer informatie over het lidmaatschap contact op met Ingrid Dijk van Goed Geregeld!, T: 06 46866279 of E: info@exportclubnoord.nl.

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. De registratie wordt vervolgens gecontroleerd door het secretariaat.

Lidmaatschapsformulier