Maak kennis met … Jan Gerbrand Krol | Directeur Exportclub Noord

Gepubliceerd op: 1-04-2020 om 08:00 uur

Jan Gerbrand Krol nieuwe directeur Exportclub Noord

Per 15 maart is Jan Gerbrand Krol aangesteld als directeur van Exportclub Noord.

‘Ik heb enorm veel zin om samen met de leden, de ondernemers en het bestuur te werken aan de verdere ontwikkeling van de Exportclub Noord. Met lef en ambitie samen werken aan een structurele groei van een sterke en krachtige Exportclub Noord!”

Aldus een enthousiaste Jan Gerbrand Krol, de nieuwe directeur van Exportclub Noord. Jan Gerbrand is zelf ook ondernemer, heeft een eigen bedrijf en is directeur geweest van een crowdfundbedrijf. Daarnaast is hij actief in de organisatie van evenementen, hij is o.a. verantwoordelijk voor de organisatie van het internationaal Drone Festival op het TT Circuit Assen. Ook geeft hij door zijn ervaringen als innovatie expert trainingen over innovatie en lezingen over trends. Hij is een netwerker en verbinder, een veelzijdig persoon voor een uitdagende functie.

‘Exportclub Noord heeft de ambitie om door te groeien als DE netwerkorganisatie voor alle internationaal opererende bedrijven in Noord-Nederland. En daar hoort een sterke persoonlijkheid bij die het gezicht van de Exportclub is’, volgens Mercedes Prinsen voorzitter van Exportclub Noord. ‘We moeten vanwege alle ontwikkelingen reageren, anticiperen én onze internationale ervaringen, kennis en kunde met elkaar delen om de posities van onze leden in de internationale markt te versterken. Hiervoor hebben we een betrokken directeur nodig. Een echte aanjager die enthousiasmeert, kansen ziet en creativiteit meebrengt. Met Jan Gerbrand Krol denken we de ideale directeur te hebben gevonden’.

Jan Gerbrand Krol is per 15 maart begonnen en is bereikbaar via 06-51243355 of via jangerbrand@exportclubnoord.nl