Marktoriëntatiereis Ghana

Gepubliceerd op: 29-01-2023 om 16:33 uur

De interesse voor Afrika groeit gestaag. Terecht. Voor 2023 wordt een groei van 6 – 10% verwacht. Zakendoen in Afrika is echter niet gemakkelijk. Verschillen in cultuur, manier van zakendoen, financiële situatie en het vinden van een betrouwbare zakenpartner dragen daarin bij.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw product of dienst in westelijk Afrika zijn, dan is deelname aan deze reis zeer geschikt. In een week tijd bezoek je bedrijven en organisaties in Ghana en krijg je de kans in gesprek te gaan met bedrijven en organisaties uit vele andere Afrikaanse landen zoals: Nigeria, Ivoorkust, Namibië, Algerije, Egypte, Angola, Mauritius en Sierra Leone.

Deze reis wordt gecombineerd met een bezoek aan de World Trade Center Association General Assembly. Daar komen een groot deel van de 320 WTC’s uit 90 landen bij elkaar voor hun jaarvergadering.

Veel van deze organisaties brengen bedrijven mee om te matchen met andere bedrijven uit die landen. Een unieke kans om je mogelijkheden in vele markten te bespreken en te onderzoeken.

Klik hier voor meer informatie.