Meet the Northern Industry 2019

Gepubliceerd op: 3-09-2019 om 09:19 uur

In navolging op de succesvolle dag van vorig jaar organiseert de Friese Exportclub op donderdag 10 oktober a.s. de tweede editie van Meet the Northern Industry met een afsluitende netwerkbijeenkomst MNi2019 Internationaal Talent.

Maak in één dag kennis met ons buitenland netwerk van de NBSO / RVO uit diverse landen en landenvertegenwoordigers met roots of aanwezigheid uit/in diverse buitenlanden.
Maar ontmoet ook vooral elkaar, ondernemers die geïnteresseerd zijn in internationaal ondernemen. Een praktische dag die u veel contacten gaat opleveren en nieuwe inspiratie voor het vergroten van de export of voor het beginnen met exporteren.

Netwerkbijeenkomst MNi2019 Talent!
De dag wordt afgesloten met een grote netwerkbijeenkomst, welke u ook los van de dag kunt bezoeken. Als we succesvol willen zijn in het buitenland hebben we ook goede talenten nodig. Tijdens de afsluitende netwerkbijeenkomst staat het werven van talent, zowel nationaal als internationaal centraal. Heeft u vorig jaar deelgenomen of wilt u alleen uw collega-ondernemers ontmoeten, kom dan naar het tweede gedeelte van deze unieke dag!

Programma onderdelen Meet the Northern Industry 2019 donderdag 10 oktober 2019:
– Matchmaking gesprekken met landenvertegenwoordigers
– Ontmoeten van collega-bedrijven
– Enkele kennissessies
– Talent
– Inspiratie
– Verbinden
– Geheel verzorgde dag
– Afsluitende netwerkbijeenkomst

Locatie: Health Hub Roden, 1ste Energieweg 13, 9301 LK  Roden.
Meld u aan voor deze dag en/of netwerkbijeenkomst via mail: g.jager-smit@gjssupport.nl.

Flyer MNi2019

Meet the Northern Industry wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal partners: Provincie Friesland, Provincie Drenthe, Provincie Groningen, Friese Exportclub, Exportclub Noord, Koninklijke Metaalunie, IWCN, Make it in the North, Regio Groningen Assen en Rabobank.

Kosten: Voor de leden van de Friese Exportclub, Exportclub Noord en Koninklijke Metaalunie is deelname aan deze dag zonder kosten.