Met jouw webshop/website de Duitse markt veroveren?

Gepubliceerd op: 17-09-2019 om 05:58 uur

Heb je plannen om crossborder naar Duitsland te gaan? Of wil je weten hoe je met je Duitse website/webshop ‘the next level’ bereikt? Doe 15 oktober mee met onze workshops in het MAC3PARK stadion. Kennispoort Regio Zwolle, Topcentrum e-commerce en Dexport nemen je mee op reis naar online succes. Het wordt een inspirerende middag voor ondernemers die hun markt willen vergroten. Je leert alles over de valkuilen en groeikansen van een website/webshop in Duitsland.

De sterke Duitse e-commercegroei biedt volop kansen
Met de grootste bevolking en een sterke e-commercegroei is Duitsland interessant voor Nederlandse ondernemers. Bovendien behoren Duitse afnemers tot de meest gewilde klanten van Europa. Je kunt Duitse consumenten en bedrijven bereiken met je webshop/website of via de opkomende marktplaatsen zoals Amazon.de. Hoe speel je als ondernemer hier het beste op in? In twee sessies nemen wij je mee in de mogelijkheden. 

Sessie 1: Met je webshop de Duitse markt veroveren
Je hebt geweldige producten die nog geen kaskrakers zijn op één van de grootste afzetmarkten van Europa. Met 82 miljoen inwoners is de Duitse markt vijf keer groter dan de Nederlandse markt. Hoe verover je de Duitse markt? En hoe zorg je ervoor dat meer Duitsers op je online webshop uw producten kopen?

Sessie 2: Europa ligt aan uw voeten met Amazon
Verkoop je al op de grootste marktplaats in het buitenland? Je wordt meegenomen in de wereld van Amazon. Je krijgt inzicht in de groeikansen die Amazon biedt. Welk algoritme gebruikt Amazon, wat zijn de veel voorkomende problemen en vooral: hoe maak je je producten vindbaar tussen het overweldigende aanbod?

Het programma:
15.30 uur – Ontvangst in het MAC3PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle
15.45 uur – Welkom door Topcentrum E-commerce en Trade Office
15.50 uur – Met je webshop de Duitse markt veroveren
Dexport
16.30 uur – Europa ligt aan uw voeten met Amazon
Dexport
17:10 uur-Paneldiscussie met sprekers en mogelijkheid tot het stellen van vragen.
17.30 uur – Netwerken en borrel
18.00 uur – Einde programma

Interesse? Meld je hier aan!