Mooie aftrap Exportclub Noord

Gepubliceerd op: 5-02-2020 om 13:53 uur

Mooie aftrap Exportclub Noord

Op dinsdag 4 februari was de officiële aftrap van de nieuwe club Exportclub Noord.
In het Van der Valk hotel in Assen stelde voorzitter, Mercedes Prinsen, het nieuwe bestuur voor en werd er een presentatie gegeven over de plannen.

De nieuwe club is tevens een unieke samenwerking aangegaan met het World Trade Center Noord-Nederland. Tijdens deze exportborrel is het contract hiervoor officieel ondertekend door Mercedes Prinsen en Evert Jan Schouwstra.

Deze samenwerking moet ertoe leiden om nóg meer ondernemers aan elkaar te verbinden en de export van het noorden een boost te geven. Beide clubs sluiten naadloos op elkaar aan: het WTC verbindt ondernemers met zakenpartners in binnen- en buitenland, biedt kennis en begeleidt bedrijven op internationaal gebied; de Exportclub is een netwerk dat inspireert door van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen op het gebied van internationale handel.

Het WTC en de Exportclub Noord gaan samen een of meerdere evenementen organiseren en bieden daarnaast een combinatie-lidmaatschap aan. Zechsal B.V., het bedrijf van onze voorzitter, is het eerste bedrijf die dit combinatie lidmaatschap is aangegaan.

Tot slot werd er geproost op een mooie toekomst.

Tijdens het netwerken kwam het gesprek natuurlijk ook op de situatie in China rondom het Corona virus. Gert Bakker en Freddy Reugebrink gaven spontaan hun visie op de ontwikkelingen hieromtrent. Een zeer nuttige toevoeging aan het programma.

De foto’s van deze exportborrel zijn toegevoegd aan het fotoalbum.