Nieuwe directeur Exportclub Noord: Jan Jacob Hilberdink

Gepubliceerd op: 21-10-2021 om 12:44 uur

Wij zijn blij dat wij op zo’n korte termijn weer invulling hebben kunnen geven aan de functie van directeur ECN. Graag stellen wij hem aan u voor!

Jan Jacob Hilberdink is ondernemer en al vele jaren internationaal actief. Hij heeft veel ervaring opgedaan met EU projecten en heeft jarenlang het zakendoen in de voormalige Oostblok landen gestimuleerd en begeleid middels het organiseren van handelsreizen, beursdeelnames en matchmaking events.

“Als ondernemerskind ben ik opgegroeid in ons familiebedrijf en actief geweest op het gebied van sport, recreatie, horeca en gezondheid. Later ben ik overgestapt naar automatisering, design en softwareontwikkeling. Vervolgens heb ik bedrijven ondersteund met hun internationale business development en als manager en consultant heb ik mij de laatste jaren vooral gericht op ondersteuning van innovatieve starters en groeiers”, aldus Jan Jacob.

Hij heeft het bestuur laten weten veel zin te hebben in de samenwerking met de leden van Exportclub Noord.

Jan Jacob: “Door mijn veelzijdige achtergrond, mijn masteropleiding in Engeland en ruime ervaring in het begeleiden van bedrijven bij internationalisering, is de functie als directeur mij op het lijf geschreven. Ondernemen is mijn passie en (markt)innovatie mijn drijfveer! Vertrouwen, verbinden en enthousiasmeren kenmerken mijn werkwijze.”

Het bestuur heeft er zin in en kijkt vol vertrouwen uit naar de samenwerking met Jan Jacob.

Jan Jacob is te bereiken via T: 06 22 98 94 95, E: janjacob@exportclubnoord.nl of IN: Linkedin.com/in/hilberdink