Meteen naar de inhoud

Consultdag België

Het is belangrijk voor Nederlandse bedrijven die zaken willen doen in België om rekening te houden met de verschillende taalgebieden en culturele verschillen binnen het land. Het is vaak nuttig om samen te werken met lokale partners om de markt beter te begrijpen en zakelijke kansen te benutten.

Volgende week vrijdag 10 mei organiseert het WTC Leeuwarden samen met partner Transfer.LC individuele kosteloze consultgesprekken voor bedrijven die interesse hebben in zaken doen in België of hun activiteiten in de regio willen uitbreiden. De gesprekken duren 45 minuten per organisatie.  

Het consult biedt u de kans om meer omzet te halen uit de Belgische markt. Het creëren van ingangen bij gerenommeerde Belgische partijen, variërend van grote retailketens, bouwondernemingen, energiebedrijven, multinationals, ziekenhuizen, energiebedrijven, overheidsinstanties, hightechreuzen en landbouworganisaties. Tijdens de sessie kunt u al uw vragen stellen, bijvoorbeeld over kansen, ontwikkeling en mogelijkheden voor uw organisatie.  

Interesse om deel te nemen? Registreer u hier direct voor het vrijblijvende en kosteloze consult. De gesprekken vinden plaats te Leeuwarden met Gerald Baal, CEO van Transfer.LC. Neem contact op met Ruben Mekkering via r.mekkering@wtcl.nl of via +31 (0)58 294 1610. Meer informatie.