Meteen naar de inhoud

Economische missie Klimaattechnologie naar België

Bent u actief in klimaat- en energieneutrale bouw, zero-emissie stadslogistiek of in de waardeketen voor rijden en varen op waterstof? Neem dan van 28 tot en met 30 mei 2024 deel aan de economische missie Klimaattechnologie naar België. Deze missie staat onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en van de voorzitter van VNO-NCW (Ingrid Thijssen).

Voor wie?De missie is vooral interessant voor het Nederlandse mkb, start-ups, scale-ups en kennisinstellingen uit de genoemde sectoren. U krijgt ruim de gelegenheid om uw marktkansen te onderzoeken en om te netwerken met mogelijke zakenpartners en/of opdrachtgevers.

Dus bent u dicht bij huis op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners? En heeft u interesse in ontwikkelingen in de klimaattechnologie in België? Ga dan mee met deze economische missie!

Tijdens deze 3-daagse missie vindt ook het Climate Tech Forum plaats.
In juni 2023 was het eerste Nederlands-Belgische Climate Tech Forum, met meer dan 500 deelnemers. 
Bekijk de aftermovie van het Climate Tech Forum 2023

Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:
Klimaat- en energieneutrale bouwZero-emissie stadslogistiek (ZES)Rijden en varen op waterstofWij selecteren niet op gender maar moedigen wel vrouwelijke ondernemers aan om deel te nemen.
Deelname en Kosten:Aanmelden kan tot uiterlijk 27 maart 2024. Deelname kost € 950 per organisatie. Voor dit bedrag mogen 2 personen deelnemen. Voor iedere extra persoon betaalt u € 475.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.
Meer weten?Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met:
Karin Schipper, Projectmanager Missies bij RVO, (karin.schipper@rvo.nl)
Organisatie:De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in België en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen.