Meteen naar de inhoud

Economische missie naar China

Is uw bedrijf internationaal actief in tuinbouw of in duurzame varkenshouderij? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in China? Neem dan van 26 november tot en met 1 december 2023 deel aan deze economische missie naar China. Liesje Schreinemacher, minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is voornemens om aan te sluiten bij een deel van deze missie.

Voor wie?Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren:
Tuinbouw (programma in Peking en Shanghai)
Duurzame varkenshouderij (programma in Peking, Jinan en Guangzhou)

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers uit om aan deze missie deel te nemen. Meer informatie over deze missie, de sectoren, marktkansen en het voorlopige programma vindt u op de website.
Deelname:Aanmelden kan tot 16 oktober 2023. Deelname aan de matchmaking is na 16 oktober 2023 niet meer gegarandeerd.
Kosten:Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 personen). Voor iedere extra persoon geldt een meerprijs van € 475.
Reis- en verblijfkosten, visakosten en extra kosten bij matchmaking (zoals tolkkosten en eventuele persoonlijke transfers) zijn voor eigen rekening.
Meer weten:Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met de RVO projectleiders voor deze missie: Margriet Veenstra (margriet.veenstra@rvo.nl) en Hanneke Bogaerts (hanneke.bogaerts@rvo.nl).
Organisatie:De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en het Nederlands economisch netwerk in China en betrokken branche-organisaties.