Meteen naar de inhoud

ECONOMISCHE MISSIE NAAR MALEISIË EN VIETNAM

Is uw bedrijf actief in halfgeleiders, hightech of in digitalisering? En bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in Maleisië en Vietnam? Neem dan deel aan deze missie naar Maleisië en Vietnam, van 28 oktober tot 4 november 2023.

Minister-president Mark Rutte is voornemens in beide landen aan te sluiten bij een deel van het programma. Er wordt een programma georganiseerd in Penang, Kuala Lumpur (Maleisië), Hanoi en HCMCity (Vietnam).

Voor wie?Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren hightech manufacturing en digitalisering.

Wij nodigen in het bijzonder ook vrouwelijke ondernemers en start-ups uit om aan deze missie deel te nemen.
Kosten en deelname:Deelname kost € 950 per organisatie (voor maximaal 2 deelnemers). Let op, iedere deelnemer dient zich apart aan te melden. Aanmelden kan tot en met 4 september 2023. Reis- en verblijfkosten en persoonlijke transfers zijn voor eigen rekening en risico. Na de aanmeldtermijn ontvangt u zo snel mogelijk een voorstel voor uw reis en verblijf.
Meer weten:Heeft u vragen over deze missie? Neem dan contact op met: Sandra Pompe, Project Manager missies bij RVO, E: sandra.pompe@rvo.nl, T: +31 (0)6 1152 5837 of Marianne van Male, Project Manager missies bij RVO, E: marianne.vanmale@rvo.nl, T: +31 (0)6 1170 2806.
OrganisatieDe Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Algemene Zaken, het Nederlands economisch netwerk in Maleisië en Vietnam, VNO-NCW en betrokken brancheorganisaties.