Meteen naar de inhoud

Economische missie naar Mexico

Bent u actief in de sector Life sciences & health (LSH)? En wilt u zakendoen in Mexico? Ga dan mee met de economische missie naar Mexico. Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Geoffrey van Leeuwen sluit aan bij de missie.

Er liggen veel marktkansen in Mexico! Met meer dan 126 miljoen inwoners heeft het land tal van potentiële afnemers.

Ook is Mexico een nieuwe en interessante locatie voor nearshoring naar de Verenigde Staten. Bij nearshoring worden producten gemaakt in een land dichtbij de afzetmarkt.

Voor wie?
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in life sciences & health (LSH).

Denk hierbij aan:
digitale zorgoplossingen;MedTech en eHealth; ouderenzorg en gezond ouder worden;openbare gezondheidszorg.Zowel Nederland als Mexico stimuleren vrouwelijk ondernemerschap. Daarom vragen wij in het bijzonder vrouwelijke ondernemers om deel te nemen. Tijdens de missie vieren we samen internationale vrouwendag.

Deelname en kosten:
Meld u aan voor deze missie. Aanmelden kan tot en met maandag 8 januari 2024. Deelname kost € 950 per organisatie (maximaal 2 personen per organisatie). Als 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen, dan meldt iedere persoon zich apart aan.
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze missie.

Meer weten:
Heeft u vragen over deze economische missie naar Mexico? Neem dan contact op met: Jos Hermsen, Projectmanager Missies bij RVO, E: jos.hermsen@rvo.nl of Karin Schipper, Projectmanager Missies bij RVO, E: karin.schipper@rvo.nl

Organisatie:
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nederlandse ambassade in Mexico, het NBSO in Querétaro (Mexico) en de Task Force Health Care (TFHC).
MEER INFORMATIE EN AANMELDEN