Meteen naar de inhoud

Economische missie naar Polen

9-12 april 2024

Bent u actief in de maakindustrie, agri-technologie of duurzame mobiliteit? En wilt u uw kansen onderzoeken voor zakendoen, nearshoring of verbetering van uw toeleveringsketen in Polen? Ga dan mee met deze economische missie. Deze missie staat onder leiding van Geoffrey van Leeuwen (minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking). Ingrid Thijssen (voorzitter van VNO-NCW) is zakelijk missieleider.

Waarom meegaan?
Doordat de minister en de voorzitter van VNO-NCW aanwezig zijn, kunt u op hoog niveau netwerken. Ook kunt u bijvoorbeeld contracten, een intentieverklaring of ‘Memorandum of Understanding’ ondertekenen waar zij bij zijn. Dat geeft extra zichtbaarheid aan uw project of investering.

Voor wie?
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de sectoren hieronder.

  • Maakindustrie;
  • Agri-technologie;
  • Duurzame mobiliteit.

Vrouwelijke ondernemers die actief zijn in deze sectoren, nodigen wij in het bijzonder uit om mee te gaan met deze missie.

Kosten:Meld u aan voor deze missie. Aanmelden kan tot en met 23 februari 2024. Deelname kost € 950 per organisatie. Het aantal bedrijven dat kan deelnemen aan matchmaking is aan een maximum verbonden en vindt plaats op volgorde van aanmelding. U mag maximaal 2 personen per bedrijf/organisatie aanmelden. 1-op-1-matchmaking bieden wij alleen per bedrijf/organisatie en binnen een sectorprogramma. Als 2 personen van dezelfde organisatie deelnemen, dan meldt iedere persoon zich apart aan. Mogelijke tolkkosten, reis- en verblijfkosten en persoonlijke transfers zijn voor eigen rekening en risico.
Deelname staat alleen open voor Nederlandse bedrijven en organisaties die passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze economische missie.
Meer weten?Heeft u vragen over deze economische missie naar Polen? Neem dan contact op met:
Alexander van der Kaa, Projectmanager Missies bij RVO, E: alexander.vanderkaa@rvo.nl
Jos Hermsen, Projectmanager Missies bij RVO, E: jos.hermsen@rvo.nl 
Organisatie:De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze missie in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken, Nederlands economisch netwerk in Polen, VNO-NCW, Koninklijke Metaalunie, Fedecom, RAI Automotive Industry NL, OostNL en Polish Investment and Trade Agency.